Αρχική Ν. Κορινθίας Στην “Επιχειρηματική Δύναμη” ο Μανώλης Γαϊτάνος

Στην “Επιχειρηματική Δύναμη” ο Μανώλης Γαϊτάνος

Ο Μανώλης Γαϊτάνος γεννήθηκε το 1956 στην Κόρινθο. Είναι παντρεμένος με τη Μαριάννα Καββοπούλου και έχουν δύο παιδιά. Από μικρή ηλικία ασχολείται με τον τομέα της ύδρευσης και θέρμανσης, έχοντας αποκτήσει εκτενή γνώση και εμπειρία στον κλάδο. Παράλληλα, έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία ως ελεύθερος επαγγελματίας. Το 2013 ανέλαβε καθήκοντα Προέδρου στον Συνεταιρισμό Υδραυλικών Κορινθίας, θέση που μέχρι και το 2018. Από το 2019 έως σήμερα, κατέχει τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Υδρώ Κορινθίας Α.Ε., συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη και τη διαχείριση της εταιρείας. Επιπλέον, από το 2015 έως το 2023 διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Νομού Κορινθίας. Είναι Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων στο Επιμελητήριο Κορινθίας, μέλος της Διοικητικής επιτροπής του Επιμελητηρίου Κορινθίας και της Αναπτυξιακής από το 2021 έως σήμερα. Με το έργο του, ο Μανώλης Γαϊτάνος έχει κερδίσει την αναγνώριση στον κλάδο του και συνεχίζει να συμβάλλει ενεργά στην υδραυλική βιομηχανία της περιοχής του.

Μαζί με τον Τάκη Λουζιώτη και τον συνδυασμό “Επιχειρηματική Δύναμη”, πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ένα καλύτερο, βιώσιμο και ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον για όλους τους επαγγελματίες της Κορινθίας. Σας καλώ να στηρίξετε το όραμά μας για μια καινοτόμα και δυναμική επιχειρηματική κοινότητα. Με βάση την πολυετή μου εμπειρία στον τομέα της ύδρευσης, της θέρμανσης και της εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς και τη συνεχή μου εμπλοκή στα κοινά και στα επαγγελματικά όργανα της Κορινθίας, αποφάσισα να θέσω εκ νέου υποψηφιότητα για το Επιμελητήριο Κορινθίας με τον συνδυασμό “Επιχειρηματική Δύναμη”. Η εμπειρία μου, με δίδαξε ότι το μέλλον βρίσκεται στις πράσινες τεχνολογίες και στις νέες μορφές ενέργειας. Στο πλαίσιο αυτό, μέσω του Επιμελητηρίου, δεσμεύομαι να συνεργαστώ με τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες και να προωθήσουμε καινοτόμα προγράμματα, που θα ενημερώνουν, θα εκπαιδεύουν με σκοπό την μείωση του ενεργειακού κόστους, θα βελτιώσουν την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων και θα ενισχύσουν τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Στηρίζω ένα Επιμελητήριο ανοιχτό σε όλα τα μέλη του, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι το σπίτι κάθε επαγγελματία και επιχειρηματία.