Αρχική Ν. Λακωνίας Μέχρι τις 29 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για πρόσληψη κτηνιάτρου στο Δήμο Σπάρτης

Μέχρι τις 29 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για πρόσληψη κτηνιάτρου στο Δήμο Σπάρτης

Μέχρι την επόμενη Τρίτη 29 Οκτωβρίου διαρκεί η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων πρόσληψης Κτηνιάτρου στο Δήμο Σπάρτης. Ειδικότερα, ο Δήμος Σπάρτης, όπως έχει ήδη γνωστοποιήσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ενός (1) ατόμου, ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Διαχείριση των Αδέσποτων Ζώων», συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό  Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΜΕ 1ΠΕ/ΤΕ  και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (dhmos.spartis@gmail.com), είτε αυτοπροσώπωςείτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Σπάρτης, Ευαγγελιστρίας 85-89, ΤΚ 23100, Σπάρτη, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Σπάρτης, υπόψη κ.κ. Σιούτου Αναστασίας και Κολέτσα Ειρήνης (τηλ. επικοινωνίας: 2731022226 εσωτερικά 118, 119).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες και τα σχετικά έντυπα στην ιστοσελίδα του Δήμου Σπάρτης, στη διεύθυνση:

 

https://www.sparti.gov.gr/index.php/news/item/1021394-anakoinosi-symvasis-misthosis-ergou-enos-1-pe-ktiniatron-me-antikeimenoti-diaxeirisi-ton-adespoton-zoon