Αρχική Ν. Μεσσηνίας Καλαμάτα: Σύλληψη 16χρονου για βιοπραγία και κλοπή σε βάρος 11χρονου στο Πάρκο...

Καλαμάτα: Σύλληψη 16χρονου για βιοπραγία και κλοπή σε βάρος 11χρονου στο Πάρκο ΟΣΕ

Στη σύλληψη ενός ανηλίκου 16 ετών, προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Νωρίτερα λίγο μετά τις 9 χθες το βράδυ ο 16χρονος μαζί με άλλα 2 άτομα, πλησίασε αναίτια έναν 11χρονο ο οποίος βρισκόταν στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, του πήρε ένα αναψυκτικό που κρατούσε τον κλότσησε στα πόδια και του έριξε μπουνιά στην κοιλιά, ενώ παράλληλα τον εξύβρισε ζητώντας του και χρήματα σύμφωνα με το θύμα.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι ο 11χρονος είπε στους γονείς του όλα όσα συνέβησαν και συνοδεία του πατέρα του υπέβαλλαν μήνυση στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 16χρονο , που είναι γνωστός στις αρχές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το πρωί εντόπισαν ακόμα ένα άτομο που βρισκόταν μαζί του και μαζί με τους γονείς τους αναμένεται αυτή την ώρα να περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, σήμερα (22.10.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, ανήλικος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, απλή σωματική βλάβη και εξύβριση, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο άγνωστα άτομα. 

Ειδικότερα, ο ανήλικος συλληφθείς χθες (21.10.2024) το βράδυ, στην Καλαμάτα, μαζί με δύο ακόμη άτομα, εξύβρισαν έτερο ανήλικο, ενώ ο συλληφθείς του αφαίρεσε αναψυκτικό και τον χτύπησε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.