Αρχική Ν. Κορινθίας Ο Γεώργιος Δαλαμαρίνης Υποψήφιος με την “Επιχειρηματική Δύναμη” – “Θέλω να συνεχίσω...

Ο Γεώργιος Δαλαμαρίνης Υποψήφιος με την “Επιχειρηματική Δύναμη” – “Θέλω να συνεχίσω να συμβάλλω στην οικοδόμηση ενός σύγχρονου Επιμελητηρίου”

Ο Γεώργιος Δαλαμαρίνης είναι ιδιοκτήτης της Γ.Δ. Δαλαμαρίνης & ΣΙΑ ΕΕ και διαθέτει εκτενή εμπειρία στον τομέα της επιχειρηματικότητας και των χρηματοοικονομικών. Από το 1983 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας, και υπήρξε αντιπρόεδρος και στη συνέχεια Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου (2008-2015), καθώς και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Τράπεζας. Παράλληλα, διαθέτει εμπειρία ως Επιμελητηριακός Σύμβουλος και έχει συμβάλει ενεργά στη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας μέσω θέσεων ευθύνης στο Επιμελητήριο Κορινθίας. Ως εκλεγμένο μέλος από το 2001 έως το 2017, είχε διατελέσει οικονομικός επόπτης, μέλος Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και είχε εργαστεί για την ενδυνάμωση των επιχειρήσεων της περιοχής, ενισχύοντας τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου και προωθώντας καινοτόμες δράσεις για την ανάπτυξη της Κορινθιακής επιχειρηματικότητας.
Ως έμπειρος επιμελητηριακός σύμβουλος και υποψήφιος με την “Επιχειρηματική Δύναμη,” το όραμα μου βασίζεται στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας μέσα από καινοτόμες λύσεις και στήριξη των Κορινθιακών επιχειρήσεων. Θέλω να συνεχίσω να συμβάλλω στην οικοδόμηση ενός σύγχρονου Επιμελητηρίου, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μελών του, με ψηφιακές πρωτοβουλίες, ενίσχυση της εξωστρέφειας και στοχευμένη κατάρτιση, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρότερο επιχειρηματικό μέλλον για την Κορινθία μας.