Αρχική Ν. Κορινθίας Υπέβαλε ανεξαρτητοποίηση ο Χρήστος Χασικίδης – Γράφει ο Θ.Κ. (Βίντεο)

Υπέβαλε ανεξαρτητοποίηση ο Χρήστος Χασικίδης – Γράφει ο Θ.Κ. (Βίντεο)

Μετά την παραίτηση από πρόεδρος του Δ.Σ και την εκλογή νέου προέδρου παραιτήθηκε ο Χρήστος Χασικίδης και από την ‘Πορεία ευθύνης’ του συνδυασμού του νυν Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού, παραμένοντας όμως, ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, στο Δ.Σ. Κορίνθου.

Και ενώ αναμένονται και οι παραιτήσεις από τον συνδυασμό των κυρίων Οικονόμου και Δράκου, ο Χρήστος Χασικίδης επιλέγει και αυτός την ίδια διαδρομή που ακολούθησε ο Νίκος Σταυρέλης, ο Γιώργος Μουρούτσος, ο Μπάμπης Ντιγκιρλάκης και ο Παναγιώτης Λαμπρινός, όλοι ανεξάρτητοι Δημοτικού Σύμβουλοι πλέον. Οι τέσσερις τελευταίοι βάφτισαν ήδη την παράταξή τους ‘Πνοή Δημιουργίας’, ενώ ο Χασικίδης, ο Οικονόμου και ο Δράκος αναμένεται το επόμενο διάστημα να οριοθετήσουν και να ονομάσουν κι αυτοί την παράταξή τους.

Την ίδια στιγμή επιλέγοντας διαφορετικές αυτοδιοικητικές πορείες, και οι μεν και οι δε από την ‘Πορεία ευθύνης’ του νυν Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού, ο Χρήστος Χασικίδης στην πρώτη δήλωσή του ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, μίλησε για την ευθύνη που έχει απέναντι στους Κορίνθιους πολίτες, οι οποίοι τον ψήφισαν για όλα αυτά τα οποία είχε διακηρύξει και δεσμευτεί να κάνει προεκλογικά το 2014. Όπως είπε έχει ευθύνη απέναντι στους Κορίνθιους πολίτες.

Το απλούστερο, όμως, που θα σκέφτονται οι Κορίνθιοι πολίτες είναι πώς στέκουν δύο πράγματα αντίρροπα η πράξη, δηλαδη, της ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη ‘Πορεία ευθύνης’ που δεν συνοδεύεται με παραίτηση και από Δημοτικός Σύμβουλος από την μία, και από την άλλη πώς θα συνεχίζει να στηρίζει μία παράταξη, την οποία τώρα δεν πιστεύει, αλλά μέσω αυτής ψηφίστηκε από τους Κορίνθιους, την οποία όμως θα συνεχίσει να στηρίζει παραμένοντας ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

 

Θ.Κ.

 

Δείτε το βίντεο: