Αρχική Eπικαιρότητα Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που καταρρέει η γέφυρα στη Γένοβα στην Ιταλία

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που καταρρέει η γέφυρα στη Γένοβα στην Ιταλία

Σε ένα συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο από την στιγμή που καταρρέει η γέφυρα στην Γένοβα είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάνει του κόσμου διακρίνεται η άσφαλτος που υποχωρεί, σε συνολικό μήκος 150 έως 200 μέτρων, καταπλακώνοντας τους οδηγούς που περνούσαν από κάτω και ρίχνοντας στο κενό εκείνους που ήταν πάνω στην γέφυρα.


Στους 22 έφτασαν οι νεκροί στη Γένοβα από την κατάρρευση της οδογέφυρας

Να προσθέσουμε ότι συνεχώς μεγαλώνει η μακάβρια λίστα με τα θύματα από την κατάρρευση της οδογέφυρας στη Γένοβα. Τα ιταλικά ΜΜΕ , σύμφωνα με πηγές του ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών, ανέφεραν πως οι νεκροί έως τώρα, είναι 22.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την κατάρρευση καταπλακώθηκαν δέκα αυτοκίνητα και πέντε φορτηγά. Νωρίτερα για «δεκάδες νεκρούς» από την κατάρρευση της οδογέφυρας στη Γένοβα έκανε λόγο η ιταλική υπηρεσία άμεσης βοήθειας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ADNKRONOS.

Η γέφυρα στον αυτοκινητόδρομο A 10, κατέρρευσε το πρωί, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Δεκάδες αυτοκίνητα έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια με τους οδηγούς τους, σύμφωνα με την Rai. Στην περιοχή υπάρχουν και σπίτια, που μπορεί να υπέστησαν σοβαρές ζημιές.