Αρχική Ν. Κορινθίας Ξυλόκαστρο: Στο πλευρό του Σπύρου Καραβά υποψήφια η Σένκα Τζοΐνα

Ξυλόκαστρο: Στο πλευρό του Σπύρου Καραβά υποψήφια η Σένκα Τζοΐνα

Ονομάζομαι Σένκα Τζοΐνα, είμαι γεννημένη το 1996 και κατάγομαι απ το Καμάρι Κορινθίας. Ειμαι τελειόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και μένω εδώ και 4 χρόνια στην Πάτρα. Επιπλέον είμαι κάτοχος του Proficiency του Πανεπιστημίου του Michigan και λάτρης των ξένων γλωσσών και των πολιτισμών ξένων χωρών. Εν γένει θεωρώ πως η εκπαίδευση παιζει έναν μείζων ρόλο στην ζωή των ανθρώπων και διευρύνει τους ορίζοντες μας, γι αυτό και δεν χάνω ευκαιρίες συμμετοχής σε σεμινάρια και ημερίδες.

Ανέκαθεν ήταν ένα μέλημά μου η κοινωνική ανάπτυξη. Υποστηρίζω ακράδαντα τα ανθρώπινα δικαιώματα, πάσης φύσεως, και θεωρώ πως για ευημερία της κοινωνίας πρέπει όλοι να συμμετέχουν στα κοινά διοτι ετσι φροντίζουν και για την προσωπική τους ανάπτυξη. 

Υποστηρίζω τον Σπύρο Καραβά και τάσσομαι υπέρ του επειδή θεωρώ πως πρέπει να δίνονται ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους με όραμα δημιουργίας, με αγάπη και ευθύνη για το έργο που θέλουν να επιτελέσουν,με γνώση και διάθεση προσφοράς. Επομένως, αποτελεί μια ευκαιρία να δώσουμε την σκυτάλη σε έναν άνθρωπο με δυνατότητες και μια ικανή ομάδα προκειμένου να βοηθήσουμε στην εξέλιξη του εαυτού μας και της κοινωνίας που ζούμε και εργαζόμαστε.